Pčela.ba je web platforma namijenjena promociji pčelara i pčelarstva u Bosni i Hercegovini te pruža korisne informacije o pravnim i fizičkim licima koja se bave proizvodnjom, promocijom i prodajom meda, pčelarskim događajima, savjetima za pčelare te drugim korisnim informacijama iz oblasti pčelarstva.

Pčela.ba je nastala kao rezultat istraživanja u kojem su ispitanici potvrdili da u Bosni i Hercegovini ne postoji adekvatna web stranica namijenjena promociji pčelara i njihovih proizvoda te da bi kreiranje takve stranice unaprijedilo mogućnosti oglašavanja i prodaje proizvoda i usluga.

Iz navedenog razloga, na Pčela.ba platformi kreirali smo Izlog pčelarstva u BiH kao alat za promociju proizvoda i usluga iz oblasti pčelarstva. Javnost i potencijalni kupci na ovaj način imaju mogućnost saznati više o proizvođaču, pregledati fotogaleriju i videogaleriju, dobiti upute do lokacije ili telefonski kontaktirati proizvođača.

Ukoliko smatrate da biste oglašavanjem na Pčela.ba platformi mogli unaprijediti vaše poslovanje i prodaju meda i proizvoda od meda ili oglasiti specifične proizvode iz oblasti pčelarstva budite slobodni kontaktirati nas na e-mail info@pcela.ba ili broj telefona +387/62/880-889 Vaš oglas može biti aktivan već kroz 24 sata.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

Kontakt telefon: +387/62/880-889

E-mail: info@pcela.ba

Radujemo se saradnji, na obostrano zadovoljstvo.