Opis

Proizvodi Pčelarstva “Kočanović” iz Prijedora rezultat su vrijednog rada njenog vlasnika Džemala Kočanovića i njegove porodice koja predanim radom u svom pčelinjaku proizvodi visokokvalitetni med i proizvode od meda.

Pčelarstvo “Kočanović” smješteno je u prijedorskom naselju Donja Ljubija a pčele na mednim poljima i šumama prijedorske regije uspijevaju pronaći raznovrsnu hranu i pretvoriti je u med. Košnice ovog prijedorskog pčelarstva nalaze se na odabranim proplancima okružene cvjetnim livadama i šumama. Ova idilična okolina omogućava pčelama da prikupljaju nektar i polen iz različitih biljaka, što rezultira bogatim i raznovrsnim medom.

Veliki asortiman proizvoda Pčelarstva “Kočanović” nudi kupcima mogućnost da biraju različite vrste meda, od šumskog i bagremovog do lipovog i livadskog meda. Osim toga, u ponudi su i drugi pčelinji proizvodi kao što su matična mliječ, propolis i vosak.

Pčelarstvo “Kočanović” u Prijedoru predstavlja primjer kako posvećenost, pažljiv odabir lokacija i strast prema pčelarstvu mogu dovesti do proizvodnje visokokvalitetnih pčelinjih proizvoda u ruralnom okruženju.