Opis

Porodično pčelarstvo Kazić bavi se proizvodnjom i prodajom domaćeg meda, domaćih proizvoda i preparata od meda, ljekovitih krema i balzama, ljekovitih ulja te čajeva od ljekovitog bilja sa planinskih livada.

Svi proizvodi se pripremaju i pakuju u domaćinstvu Kazić, a briga o zdravlju klijenta je već duga porodična tradicija nastala iz ljubavi prema pčelarstvu oca Enesa i sina Mirze.

Neumornim koracima i napornim radom izgradili su prepoznatljiv kvalitet, a odnos prema ovoj vrsti proizvodnje vrijedno njeguju i prenose na buduće generacije.

O kvaliteti meda i proizvoda od meda ovog porodičnog gazdinstva dokaz su i brojne zlatne medalje na različitim sajmovima na kojima su vrijedni predstavnici ovog pčelarstva učestvovali.

U ponudi kupcima se nudi širok različitih proizvoda: Livadski med, Planinski med, Medljika, Borove iglice u medu, Imunomed, Imunostimulator, Bronhomed, Mega Mix, med u saću, propolis, matična mliječ, polen i brojne druge vrste proizvoda.

Više o Porodičnom pčelarstvu Kazić možete pročitati i na njihovoj facebook stranici klikom na Porodično pčelarstvo Kazić ili na Instagram stranici Porodično pčelarstvo Kazić.